Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Στο βρεφονηπιακό σταθμό της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε με χαμόγελα



Η νέα σχολική χρονιά στο Βρεφονηπιακό σταθμό της ΔΗ.Κ.Ε.ΑΛ ξεκίνησε με χαμόγελα και μεγάλες αγκαλιές!! Δεχθήκαμε τους νέους μικρούς μας δημότες, οι οποίοι γεμάτοι ζωή, παιχνίδι και χαρά γεμίζουν τους χώρους του σταθμούς μας και τις καρδιές μας. 
 Η επιχείρηση θα ήθελε να ευχαριστήσει τους γονείς
που μας εμπιστεύονται τους "μικρούς τους ήρωες", να τους παρακαλέσουμε να ενημερώνουν το προσωπικό του σταθμού για όποια προβλήματα προκύπτουν κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους και επίσης να σας ενημερώσουμε πως  η διοίκηση της Επιχείρησης θα είναι δίπλα σας σε οτιδήποτε χρειαστείτε.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε το προσωπικό του σταθμού μας που τόσο χρόνια φροντίζει για την υγιεινή, ασφάλεια του χώρου. Με μεγάλη αγάπη και ενδιαφέρον για τη δουλειά τους φροντίζουν τα παιδιά μας και συμβάλουν στην ψυχοκοινωνική ανάπτυξη τους. Ας δείξουμε κατανόηση σε όποιες παραλήψεις ή παρεξηγήσεις καθώς η δουλειά τους είναι απαιτητική, τα παιδάκια αρκετά και οι βρεφοκόμοι ελάχιστοι.


Η πρόεδρος της ΔΗΚΕΑΛ & Δ.Σ.

ΤΣΙΩΛΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου